zondag 18 november 2018

Dag 7 Koihunting nov 2018

Zoals afgelopen week gepland stond vanochtend de afspraak met Nogami op het programma.

We hadden hier een aantal Nisai gereserveerd staan en het werd tijd om deze nu te gaan bekijken. Nogami is een kweker in het hoge segment en heeft veel prijzen gewonnen op de Japanse koishows.
Hij staat bekend om zijn Gosanke en in het bijzonder de Kohaku. Er zaten 21 Nisai Gosanke voor ons in een bak om te bekijken en na het zien van de kwaliteit heb ik besloten om de hele selectie van 21 gosanke te kopen. Geweldige body’s en een gemiddelde lengte van 50 cm voor deze 1,5 jaar oude vissen is natuurlijk top. Verder hebben ze een goeie huidkwaliteit en potentie voor de toekomst.

Verder hebben we Tanaka bezocht en die had nog Yamabuki zitten van de izumiya bloedlijn waarvan de ouderdieren tussen de 80 en 90 cm waren dus dat is een goeie lijn.
Hier kochten we 5 yamabuki een Kikokuryu en aparte konoko Asagi. Als laatste bezochten we een kweker die we liever geheim houden voor het grote publiek en hier vandaan komt een mooie doitsu mix naar Tiel waaronder een aantal hele leuke Doitsu Showa. Hele goeie dag geweest vandaag.

Morgen staan Sekiguchi, Wada, murata enz op de planning.

Matte Ashita.

IMG_9389
IMG_9392
IMG_9441
IMG_9445
IMG_9448
IMG_9464
nogami 1
nogami 8
Previous Next Play Pause
Lees 100 keer